Kutsu Abakus ry:n 38v. vuosijuhliin

28.10.2023

Hyvä Abakuksen jäsen, kutsuvieras sekä avec,

Sinut on kutsuttu juhlimaan Abakus ry:n 38. vuotista taivalta vuosijuhliimme perjantaina 24.11.2023!

Tänä vuonna vuosijuhlia vietetään siistin ja juhlavan cocktail-henkisen tilaisuuden muodossa. Vuosijuhlissa on luvassa muun muassa alkumaljan kohotus Abakuksen kunniaksi, pientä suolaista syötävää ja kakkua, yhteistä ohjelmaa sekä tietenkin juhlavaa ja ihanaa vuosijuhlatunnelmaa yhdessä abalaisten sekä kutsuvieraiden (ja halutessasi avecin) kanssa! 

Vuosijuhlat järjestetään tänä vuonna yhteistyökumppanimme Resinan kanssa ja Resina toimiikin juhlapaikkanamme (osoite: Hannikaisenkatu 16, 40100 Jyväskylä)! Vuosijuhlat alkavat klo 18:00, mutta toivomme, että vieraat saapuvat hyvissä ajoin paikalle ja ovet aukeavatkin jo klo 17:30. Virallinen vuosijuhlien osuus kestää klo 21:00 saakka. 

Pukukoodi vuosijuhlissa on cocktail. Cocktailmekko voi olla lyhyt ja se on usein tumma. Asuksi voi valita myös kaksiosaisen juhlavan asun eli juhlavat housut tai kauniisti laskeutuvan hameen sekä siistin paidan. Pukuun pukeutuvat voivat pukea mustan tai tumman puvun, jonka kanssa voi pukea vaalean kauluspaidan.

Vuosijuhlien hinta on tänä vuonna jäsenille 27€ ja ei-jäsenille 29€ (+Kide.app palvelukulu 0,50€). Abakus haluaa tukea taloudellisesti jäsentensä lipun hintaa, jonka vuoksi tänä vuonna liput myydään kahdessa kategoriassa. Olemme tänä vuonna ottaneet juhlien järjestelyissä huomioon kustannusten nousun sekä mahdollisesti monien heikentyneen taloustilanteen. Vuosijuhlat on monille yksi vuoden odotetuimpia tapahtumia ja halusimmekin varmistaa, että juhlat olisivat taloudellisesti saavutettavat mahdollisimman monelle, jonka vuoksi juhlat järjestetään tänä vuonna tässä muodossa <3 Vuosijuhlille ominainen juhlava ja elegantti tunnelma ei kuitenkaan näistä juhlista puutu!

Vuosijuhlalippu sisältää: alkumaljan, tarjoilut (pientä suolaista sekä makeaa syötävää ja kakkupalan), drinkkilipukkeen, yhteisen ohjelman, narikan sekä haalarimerkin! 

Lipunmyynti alkaa Abakuksen jäsenille maanantaina 30.10. klo 16:00. Ei-jäsenet (eli esimerkiksi avecit!) voivat ostaa vuosijuhliin lippuja torstaista 2.11. klo 16:00 jälkeen. Lipunmyynti on auki perjantaihin 10.11. klo 23:59 asti auki.

Vuosijuhlaliput myydään Kide.appissä: https://kide.app/events/05174953-be1a-461f-a3ff-624e100e9854

Vuosijuhlissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Ostamalla lipun vuosijuhliin sitoudut noudattamaan niitä juhlissa. Voit tutustua turvallisemman tilan periaatteisiin linkin kautta: https://abakusry.sool.fi/yhdenvertaisuus/

Yhdenvertaisuusvastaavat ilmoitetaan lähempänä vuosijuhlia. 

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat lisätietoja vuosijuhlista, voit olla matalalla kynnyksellä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa (Instagramissa @kerttukroko) tai sähköpostitse abakusry@gmail.com . Voit myös laittaa viestiä jollekkin allekirjoittaneista esimerkiksi Telegramissa.

Toivottavasti nähdään vuosijuhlissa! <3

Vuosijuhlaterveisin, Viivi Pessi, Iida Komulainen & Lucas Hellström