Olisitko sinä vuoden 2024 hallituslainen?

16.10.2023

Sinustako vuoden 2024 hallituslainen? 

Syyskokous on muutaman viikon päästä, joka tarkoittaa sitä, että Abakukselle valitaan myös uusi hallitus! Etsimme hallitukseen abalaisia jokaiselta vuosikurssilta – voisitko sinä olla uusi hallituslaisemme? <3 

Hallitus kokoustaa kevätkaudella tammi-toukokuussa sekä syyskaudella elo- tai syys-/joulukuussa. Kokouksia järjestetään suunnilleen kerran kuukaudessa. Näiden lisäksi hallituksen kanssa virkistäydytään yhdessä säännöllisin väliajoin ja järjestetään tarvittaessa iltakouluja, joissa voidaan käydä yhdessä tulevia asioita läpi tai vaikka suunnitella tapahtumia. 

Syyskokouksessa hallitukseen valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja, sihteeri sekä hallituksen muut jäsenet. Muut pestit jaetaan hallitukseen valittujen jäsenten kesken kiinnostuksen ja halukkuuden mukaan! 

Hallitukseen ei edellytetä aiempaa kokemusta, vaan riittää, että sinua kiinnostaa Abakuksen toiminta joko yleisellä tasolla tai sinulla on joku tietty mielenkiinnon kohde johonkin toiminnan osaan (esim. tapahtumat). 

Voit lähteä hallitukseen yksin tai kaverin kanssa! Hallituksessa on mahdollista tehdä asioita esimerkiksi pareittain tai porukalla eli voit ottaa pestin kaverin kanssa tai pienellä porukalla. Hallituksessa pääset myös varmasti tutustumaan muihin abalaisiin eli voit huoletta hakea mukaan myös itseksesi - hallituksessa et jää yksin! 

Miten pääsen mukaan hallitukseen? Tule paikalle syyskokoukseen tai ilmoita ennen syyskokousta halukkuutesi hallituksen toimintaan joko Abakuksen somekanavissa (ig @kerttukroko , fb Abakus ry tai sähköpostitse abakusry@gmail.com) tai suoraan Viiville (esim. Telegramin kautta tai sähköpostitse viivi.m.pessi@student.jyu.fi). Voit myös matalalla kynnyksellä lähettää kysymyksiä hallituksen toiminnasta, jos jokin mietityttää!