Uudelle opiskelijalle / Fukseille!


Tervetuloa opiskelemaan erityispedagogiikkaa Jyväskylän yliopistoon sekä tervetuloa myös Abakukseen <3


Uusi opiskelupaikka sekä mahdollisesti myös kaupunki voi tuntua jännittävältä, mutta sinua varten täällä ovat tutorit, hallituslaiset sekä muut abalaiset! Jos sinulle herää mitä tahansa kysyttävää, voit olla yhteydessä yleisissä asioissa hallitukseen sähköpostitse: abakusry@gmail.com tai tutoreihin. 


Uusille opiskelijoille on myös luotu yhteinen Telegram-ryhmä, johon pääset liittymään linkin kautta: https://t.me/+ZlpP-uUK8983MGQ0 . Suurin osa viestinnästä tapahtuukin Telegramissa. Myös Instagramissa, Facebookissa sekä sähköpostitse viestitään tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. 


Tutorit ovat laatineet fuksioppaan, josta löydät kaiken tarvittavan tiedon: https://drive.google.com/file/d/1N3jnp6t-MCxt-1dGk0mQcsq1Esxf2in8/view?usp=sharing 

Teitä uusia opiskelijoita ensimmäisenä vastassa ovat meidän ihanat vuoden 2023 tutorit! Tutoreita ovat Matti Vähäpesola (takarivi, vas.), Roope Pekkinen, Jenna Räty, Julia Rautiainen, Jaana Vesaniemi, Annika Viitanen (eturivi, vas.), Henna Uski sekä Sofia Kankaanpää.

Tutorit ovat erityispedagogiikan opiskelijoita eri vuosikursseilta. He opastavat kaiken tarvittavan yliopistoelämästä sekä opiskelusta ja järjestävät fukseille erilaisia tapahtumia, joissa tarkoituksena on tutustua uusiin opiskelukavereihin ja myös muun muassa Jyväskylään.

Tutoreiden esittelyt löydät täältä: 

https://drive.google.com/file/d/1N211eAF-eH0N6ISffT8-aIgZrBZUX_2a/view?usp=sharing  


Onnea vielä opiskelupaikasta, odotetaan innolla, että päästään tapaamaan just sut syksyllä! <3