Yhdenvertaisuus

Tältä sivulta löydät turvallisemman tilan periaatteet sekä Abakuksen yhdenvertaisuussuunnitelman. Täältä löytyy myös toimintaohjeet, jos kohtaat esimerkiksi häirintää tai muuta epäsopivaa toimintaa sekä anonyymin yhteydenottolomakkeen edunvalvontaan.

 

Yhdenvertaisuuteen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Abakuksen edunvalvontaan anonyymillä yhteydenottolomakkeella (linkki alla) tai sähköpostilla abakusedunvalvonta@gmail.com . Vain edunvalvonnalla ja puheenjohtajistolla on pääsy ja lukuoikeus sähköpostiviesteihin.

Turvallisemman tilan periaatteet

 

Abakuksen kaikissa tapahtumissa sekä toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Osallistumalla toimintaan, sitoudut noudattamaan niitä. Löydät turvallisemman tilan periaatteet kokonaisuudessaan täältä: 

https://drive.google.com/file/d/1hhX-zXzowkzjitxoXqm_kqxGOJzgYMgH/view?usp=sharing 

 

Yhdenvertaisuussuunnitelma

 

Yhdenvertaisuussuunnitelman tavoitteena on määritellä käsitteet tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ainejärjestömme toiminnassa sekä toimenpiteet syrjinnän, häirinnän, kiusaamisen tai muun epäasiallisen käytöksen ennaltaehkäisemiseksi ja siihen reagoimiseksi. Tämän hetkinen yhdenvertaisuussuunitelma on päivitetty marraskuussa 2022: 

https://drive.google.com/file/d/1bTw6uyQxEPTm4cHwrzeqpbMGDUhDaIRX/view?usp=sharing .

 

Edunvalvonnan anonyymi yhteydenottolomake

 

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä Abakuksen edunvalvontaan kaikissa opiskeluun tai opiskelijaelämään liittyvissä asioissa. Yhteydenoton voi tehdä täysin anonyymisti tai halutessasi voit jättää yhteystietosi mahdollista yhteydenottoa varten. Kaikki kertomasi on luottamuksellista tietoa, jota ei jaeta muille. Lomakkeeseen on pääsy ainoastaan Abakuksen edunvalvonnalla ja puheenjohtajistolla. Voit myös olla edunvalvontaan yhteydessä suoraan sähköpostitse (abakusedunvalvonta@gmail.com).

Yhteydenottolomake (avautuu uuteen välilehteen)